Het grote chocoladeboek
met meer dan 500 Italiaanse recepten met chocolade
Een boek van Pietro Vertamy, Luisa Montalto, Alba Allotta, Marco Agiro en Alessandro Rabboni
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Het grote chocoladeboek, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Chocolade is wereldwijd het favoriete ingrediënt: chocoladetaart, chocoladekoekjes, chocolade op pannenkoeken, chocolade met pepertjes…alles is mogelijk. Daarom brengen we na Het grote Nutella-kookboek, Het grote pastakookboek en
Het grote Italiaanse kookboek nu ook een chocoladekookboek uit in dezelfde luxe uitvoering met foamomslag. De recepten in dit boek zijn verdeeld in zes verschillende categorieën: desserts, taarten, koekjes, cake en gebak, chocolaatjes en bonbons, fruit met chocolade, dranken, sauzen en glazuren.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.