Marc Declercq, Willem Asaert en Kris Vlegels - Les chefs de la Belgique

Les chefs de la Belgique

Les étoiles de la cuisine belge

Een boek van Marc Declercq, Willem Asaert en Kris Vlegels

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Les chefs de la Belgique, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Trente-cinq des plus grands chefs belges sont passés en revue : Lionel Rigolet, Yves Mattagne, Christophe Hardiquest, Sang-Hoon Degeimbre, Jacques Colemont, David Martin, Daniel Van Lint, Luc Broutard, Maxime Collard, etc. Chaque chef a préparé et sélectionné trois de ses grandes recettes exclusives, mises en images par Kris Vlegels. Et vous pouvez en outre reproduire vous-même ces recettes chez vous grâce à des versions plus accessibles.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken