Stip in de Pan
de Twentse keuken, vroeger en nu
Een boek van Andre Hottenhuis, Thea Kroese, Han Weustink en Peter Duringhof
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Stip in de Pan, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
STIP IN DE PAN - DE TWENTSE KEUKEN, VROEGER EN NU Door: André Hottenhuis, Thea Kroese en Han Weustink
Stip in de Pan is een kleurrijk boek met meer dan honderd recepten uit de Twentse keuken. Humkessoep, bröadekes, deurpot zoerkoal, moos, pork, advokoat, en hemmel en eerde zijn enkele van de vele smakelijk gerechten die in het boek worden beschreven.
Daarnaast geeft Stip in de Pan een beschrijving van de eetgewoonten in Twente zoals deze vroeger waren. Een toelichting op diverse gerechten en de vele Twentse spreuken die in het boek zijn opgenomen zorgen ervoor dat Stip in de Pan een feest is om de Twentse keuken te leren kennen of opnieuw te ontdekken.
Een woordenlijst achterin het boek geeft de verklaring van de Twentse woorden die gebruikt zijn. Zo is Stip in de Pan toegankelijk voor iedereen, zowel voor diegene die de Twentse keuken wil herontdekken als voor diegene die voor het eerst kennis maakt met de gerechten uit deze streek.
Omvang 84 pagina’s, full colour Formaat 21 x 21 cmAantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.