Hotze Eisma, Linda Loenen, Reini Smit en Roos Smit - Alles moet op

Alles moet op

de kunst van eten kopen en koken

Een boek van Hotze Eisma, Linda Loenen, Reini Smit en Roos Smit

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Alles moet op, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Make taste, not waste! Verspilling van voedsel is een zeer actueel thema: jaarlijks gooit een gemiddeld gezin bijna 15% van hun voedsel weg. Steeds meer mensen voelen de noodzaak om bewuster bezig te zijn met voedsel. In dit boek draait het om efficiënt en bewust omgaan met eten, zowel bij het kopen als bij het koken. Een kookboek met eerlijke, simpele gerechten, waarvoor je niet steeds opnieuw boodschappen hoeft te doen. Gevarieerde gerechten voor een groot publiek waarbij wordt uitgegaan van wat je in huis hebt. Het laat zien hoe je ingrediënten die je hebt gekocht op verschillende manieren kunt gebruiken, zodat je zo min mogelijk eten verspilt. Ook vertelt dit boek hoe je overgebleven eten moet bewaren om het later te hergebruiken. Met dit boek leer je moeiteloos creatiever en gezonder koken! - Make taste, not waste!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken