We hebben 193 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Rijst en risotto , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Dit boek geeft een toonaangevende kijk op ‘s werelds populairste graansoorten. Ruim 160 verrukkelijke recepten worden stap voor stap gepresenteerd; met klassieke favorieten als biryani, pilav, sushi, gebakken rijst, paella, risotto, jambalaya, kedgeree en rijstpudding. Prachtig geïllustreerd met ruim 1000 kleurenfoto’s. Een uitgebreide gids over rijstsoorten en hoe ze toegepast en perfect gekookt kunnen worden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Rijst en risotto
Een greep uit de 193 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: gerookte zalm, rijstazijn, suiker, sushirijst en zout
Keuken: Japans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / hapjes / rijst
Ingrediënten: boter, bouillon, droge witte wijn, fontina, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, ui, versgemalen zwarte peper, vialone nano-rijst en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, basmatirijst, boter, bruin mosterdzaad, cashewnoten, cayennepeper, gemalen kurkuma, gemengde peperkorrels, kaneelpijpje, kardemompeul, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, mosterdzaad, garnaal, rode spaanse peper, ui, urad dhal, venkelzaad, visbouillon en zout
Keuken: Indiaas
Soort: curry / vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Ingrediënten: citroenrasp, kippenbouillon, mozzarella, prei, risottorijst, verse bieslook, verse peterselie, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: rijst
Ingrediënten: chilisaus, diepvriesdoperwtjes, ei, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, plantaardige olie, garnaal, sjalot, varkensrollade, gember, versgemalen zwarte peper, witte langkorrelrijst en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: vlees / rijst
Ingrediënten: citroen, citroensap, courgette, gemalen komijn, gepelde rauwe garnalen, kabeljauwfilet, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, mosselen, olijfolie, paprikapoeder, passata, pijlinktvis, rode paprika, rode spaanse peper, verse koriander, versgemalen zwarte peper, witte langkorrelrijst, zonnebloemolie en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst / gevogelte
Ingrediënten: boter, gele paprika, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, rode paprika, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / vegetarisch
Ingrediënten: bladselderij, bleekselderij, boter, gehakt, groene paprika, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, lente-ui, plantaardige olie, tabasco, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witte bloem, witte langkorrelrijst en zout
Keuken: Cajun / Creools / Noord-Amerikaans
Soort: vlees / rijst
Ingrediënten: citroen, citroensap, eidooier, kippenbouillon, langkorrelrijst, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Grieks
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: aardbei, bloem, boter, eidooier, gemalen rijst, melk, poedersuiker, slagroom en suiker
Keuken: Brits
Soort: fruit / koek en gebak
Ingrediënten: bleekselderij, kip, peperkorrels, ui, majoraan, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout
Keuken: Europees
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: boter, eiwit, halfvolle melk, heldere honing, kortkorrelige rijst, nootmuskaat, vanillestokje en wafel
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst
Ingrediënten: ananas, arachideolie, citroengras, ham, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, ongezouten pindas, pandanrijst, rode spaanse peper, ui en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: rijst / gevogelte
Ingrediënten: gemalen piment, knoflook, laurierblad, rode kidneybonen, rode paprika, santen, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper, water, witte langkorrelrijst en zout
Keuken: Caraïbisch
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: basmatirijst, brood, gele paprika, gepelde rauwe garnalen, kammosselen, knoflook, mosselen, olijfolie, prei, rode paprika, saffraandraadjes, tomaat uit blik, venkel, verse dille, versgemalen zwarte peper, visbouillon, witte visfilet, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: arachideolie, courgette, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, pittige bouillon, rijstazijn, rijstvermicelli, rode spaanse peper, runderbiefstuk, teriyakisaus, gember en wortel
Keuken: Thais
Soort: vlees
Ingrediënten: basmatirijst, boter, noten, saffraandraadjes, sinaasappel, suiker, wortel en zout
Keuken: Iraans
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: anijsster, appelsap, boter, citroensap, citroenschil, crème fraîche, gemalen kaneel, goudrenet, kaneelpijpje, pruimen, rietsuiker, risottorijst en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: fruit / rijst
Ingrediënten: asperge, bloem, citroenrasp, knoflook, lente-ui, olijfolie, plantaardige olie, garnaal, gember, verse gemengde kruiden, verse koriander, versgemalen zwarte peper, vietnamees rijstpapier, vijfkruidenpoeder en zout
Keuken: Vietnamees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: boter, crème fraîche, kammosselen, melk, olijfolie, pernod, risottorijst, saffraandraadjes, sjalot, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, visbouillon en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Toon alle 193 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789059200432
ISBN10
9059200438
Andere uitgaven
9789058410030