Christine Ingram - Rijst en risotto

Rijst en risotto

Een boek van Christine Ingram

We hebben 193 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Rijst en risotto, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Dit boek geeft een toonaangevende kijk op ‘s werelds populairste graansoorten.
Ruim 160 verrukkelijke recepten worden stap voor stap gepresenteerd; met klassieke favorieten als biryani, pilav, sushi, gebakken rijst, paella, risotto, jambalaya, kedgeree en rijstpudding. Prachtig geïllustreerd met ruim 1000 kleurenfoto’s.
Een uitgebreide gids over rijstsoorten en hoe ze toegepast en perfect gekookt kunnen worden.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Rijst en risotto

Een greep uit de 193 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Lamsvlees uit Iran

Ingrediënten:
aardappel, basmatirijst, boter, cayennepeper, garam masala, gemalen komijn, gemalen koriander, kippenbouillon, knoflook, lamsfilet, melk, saffraandraadjes, ui, verse koriander en yoghurt

Keuken:
Iraans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rijst
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / nagerecht uit Rijst en risotto:

chocoladerisotto

Ingrediënten:
boter, chocoladekrullen, chocoladesaus, crème fraîche, frambozen, gemalen kaneel, pure chocolade, risottorijst, suiker en volle melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met ricotta en basilicum

Ingrediënten:
bouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, risottorijst, ui, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Gebakken Thaise rijst

Ingrediënten:
arachideolie, ei, kippenborst, knoflook, kokosmelkpoeder, lente-ui, pandanrijst, peperolie, rode paprika, scherp kerriepoeder, suikermaïskorrels uit blik, ui, gember, water en zout

Keuken:
Thais
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Hartige tarte tatin

Ingrediënten:
aubergine, bladerdeeg, knoflook, langkorrelrijst, olijfolie, rode paprika, rode sjalot, tomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, witte wijn, zonnebloemolie en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / rijst / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Kip-mangosalade met oranje rijst

Ingrediënten:
abrikozenjam, amandelschaafsel, citroensap, kip, kippenbouillon, knoflook, kruidenpasta, mango, mayonaise, olijfolie, sinaasappel, ui, verse bladpeterselie, verse gemengde kruiden, versgemalen zwarte peper, witte langkorrelrijst, wortel, yoghurt, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Brits
Soort:
salade / rijst / gevogelte
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Vistaart met zoete aardappels

Ingrediënten:
basmatirijst, bloem, boter, bouillon, kruimige aardappel, melk, room, schelvisfilet, tuinbonen, verse dille, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zoete aardappel en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met zeeduivel

Ingrediënten:
bloem, boter, carnarolirijst, citroengras, dressing, droge witte wijn, sjalot, sla, verse peterselie, peper, visbouillon, zeeduivel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Kipsalade met sinaasappel

Ingrediënten:
bieslook, cashewnoten, dijonmosterd, kip, maïsolie, olijfolie, peper, rode wijnazijn, sinaasappel, sla, suiker, versgemalen zwarte peper, water, witte langkorrelrijst en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / rijst / gevogelte
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Tomatenrijst

Ingrediënten:
aardappel, basmatirijst, chilipoeder, gele paprika, knoflook, tomaat, ui, uienzout, gember, verse koriander, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Zuid Amerikaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Groene risotto

Ingrediënten:
boter, jonge spinazieblaadjes, kippenbouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, verse basilicum, verse munt, peper, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / rijst / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / nagerecht uit Rijst en risotto:

Caribische rijstpudding

Ingrediënten:
ananas, boter, gemalen rijst, kaneelpijpje, mandarijn, piment, rietsuiker en sultanarozijnen

Keuken:
Caraïbisch
Soort:
fruit / rijst
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / koude sauzen en bouillons / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / nagerecht uit Rijst en risotto:

Romig kokostoetje

Ingrediënten:
bosbes, diepvriesframbozen, frambozen, kokosmelk, pandanrijst, poedersuiker, room, verse muntblaadjes en water

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Gekruid lamsvlees met abrikozen en bonenrijst

Ingrediënten:
abrikozen, basmatirijst, boter, cayennepeper, chana dhal, citroensap, fenegriek, gemalen komijn, gemalen koriander, kaneelpijpje, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, lamsboutfilet, ui, gember, verse koriander, versgemalen zwarte peper, yoghurt, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Fajita´s met kip

Ingrediënten:
avocado, cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, groene spaanse peper, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, langkorrelrijst, lente-ui, limoensap, olijfolie, passata, rode paprika, sjalot, tarwetortilla, tomaat, tomatensap, ui, verse koriander, verse peterselie, wilde rijst, zonnebloemolie en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
tortilla / gevogelte
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Ontbijt / bij de koffie uit Rijst en risotto:

Calas

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, crème fraîche, ei, frituurolie, gemalen kaneel, gemberpoeder, jam, kortkorrelige rijst, melk, nootmuskaat, poedersuiker, suiker, water en zout

Keuken:
Creools / Noord-Amerikaans
Soort:
rijst / koek en gebak / frituur
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Gebakken rijst uit Malakka

Ingrediënten:
chilisaus, diepvriesdoperwtjes, ei, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, plantaardige olie, garnaal, sjalot, varkensrollade, gember, versgemalen zwarte peper, witte langkorrelrijst en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Caribische kip met linzenrijst

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, boter, cayennepeper, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, langkorrelrijst, lente-ui, linzen uit pot, nootmuskaat, piment, rietsuiker, rode spaanse peper, tijm, ui en wortel

Keuken:
Caraïbisch
Soort:
rijst / gevogelte
Toon alle 193 recepten in dit boek