We hebben 193 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Rijst en risotto , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Dit boek geeft een toonaangevende kijk op ‘s werelds populairste graansoorten. Ruim 160 verrukkelijke recepten worden stap voor stap gepresenteerd; met klassieke favorieten als biryani, pilav, sushi, gebakken rijst, paella, risotto, jambalaya, kedgeree en rijstpudding. Prachtig geïllustreerd met ruim 1000 kleurenfoto’s. Een uitgebreide gids over rijstsoorten en hoe ze toegepast en perfect gekookt kunnen worden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Rijst en risotto
Een greep uit de 193 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aubergine, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, ricotta, rode ui, tomaten uit blik, verse basilicum, verse munt, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witte langkorrelrijst, witte wijn, zachte geitenkaas en zout
Keuken: Turks
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: boter, bouillon, droge witte wijn, gorgonzola, gruyère, kippenbouillon, parmezaanse kaas, risottorijst, taleggio, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / gevogelte / vegetarisch
Ingrediënten: asperge, bloem, citroenrasp, knoflook, lente-ui, olijfolie, plantaardige olie, garnaal, gember, verse gemengde kruiden, verse koriander, versgemalen zwarte peper, vietnamees rijstpapier, vijfkruidenpoeder en zout
Keuken: Vietnamees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: basmatirijst, boter, gedroogde cantharellen, gerookt spek, kippenborst, kippenbouillon, lente-ui, olijfolie, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: rijst / gevogelte
Ingrediënten: basmatirijst, boter, geklaarde boter, gemalen komijn, gemalen koriander, gember, groene paprika, groene spaanse peper, kaneelpijpje, kardemompeul, kippenbouillon, knoflook, kruidenpasta, plantaardige olie, rode paprika, runderbouillon, runderstoofvlees, ui, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout
Keuken: Indiaas
Soort: stoofgerecht / curry / vlees / rijst
Ingrediënten: arachideolie, boter, citroen, citroensap, groene spaanse peper, kerriepoeder, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, pindakaas, tomaat, ui, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witte langkorrelrijst, zonnebloemolie en zout
Keuken: Caraïbisch
Soort: rijst / gevogelte / pekel en marinades
Ingrediënten: basmatirijst, bleekselderij, boter, kardemompeulen, kip, melk, peperkorrels, pompoen, prei, sinaasappelschil, ui, versgemalen zwarte peper, wortel, zonnebloemolie en zout
Keuken: Brits
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: citroengras, gemalen koriander, kaneelpijpje, kokosmelk, laurierblad, pandanrijst, ui, water en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, boter, chorizo, citroensap, gepelde rauwe garnalen, knoflook, mayonaise, meloen, olijfolie, verse dragon, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witte langkorrelrijst en yoghurt
Keuken: Spaans
Soort: salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: chinese rijstwijn, doperwten, droge sherry, ei, garnalen, gekookte ham, lente-ui, lichte sojasaus, plantaardige olie, witte langkorrelrijst en zout
Keuken: Chinees
Soort: vlees / rijst
Ingrediënten: rijst, rijstazijn, sake, suiker, venkelpoeder, water en zout
Keuken: Japans
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: bouillon, rijst, specerijen, water en zout
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, broccoli, bruine basmatirijst, citroenrasp, courgette, geklaarde boter, groentebouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, sesamolie, shiitake, gember en wortel
Keuken: Aziatisch
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, broodkruim, champignon, dressing, ei, frituurolie, kerstomaat, krulandijvie, mozzarella, parmezaankorst en risotto
Keuken: Italiaans
Soort: rijst / vegetarisch / frituur
Ingrediënten: boter, bouillon, droge witte wijn, fontina, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, ui, versgemalen zwarte peper, vialone nano-rijst en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / vegetarisch
Ingrediënten: bouillon, dijonmosterd, ei, kerstomaat, knoflook, limoensap, olijfolie, paprikapoeder, rode rijst, rode ui, sla, sperziebonen, tuinbonen, verse koriander, verse peterselie, verse tonijn, versgemalen zwarte peper, water, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte olijven
Keuken: Frans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: chilipoeder, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen kruidnagel, gemalen zwarte peper, kaneelstokje, kardemomzaad, kruidnagel en gember
Keuken: Indiaas
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, risottorijst, saffraandraadjes, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, bleekselderij, boter, cayennepeper, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, langkorrelrijst, lente-ui, linzen uit pot, nootmuskaat, piment, rietsuiker, rode spaanse peper, tijm, ui en wortel
Keuken: Caraïbisch
Soort: rijst / gevogelte
Ingrediënten: ananas, arachideolie, citroengras, ham, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, ongezouten pindas, pandanrijst, rode spaanse peper, ui en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: rijst / gevogelte
Toon alle 193 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789059200432
ISBN10
9059200438
Andere uitgaven
9789058410030