Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Comptoir Libanais

Een boek van Dan Lepard en Tony Kitous

We hebben 89 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Comptoir Libanais, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Van Londen’s mediterrane topcafé naar je eigen keuken In 80 makkelijke recepten combineren Tony Kitous en Dan Lepard de traditionele Libanees-mediterrane keuken met moderne smaken. Maak thuis de heerlijkste gerechten - van mezze en verse salades tot vlees- en visgerechten, en van brood en ontbijt tot taartjes en desserts. Voor alle recepten van Comptoir Libanais gebruik je bekende ingrediënten en heb je voldoende aan doorsnee keukenapparatuur. Alle gerechten zijn lekker en gezond en je maakt ze in een handomdraai! - Van Londen's mediterrane topcafé naar je eigen keuken


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Comptoir Libanais

Een greep uit de 89 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Drinken uit Comptoir Libanais:

Muntthee

Ingrediënten:
groene thee, munt, rozenwater en suiker

Keuken:
Libanees
Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gesmoorde Kip Met Sperziebonen

Ingrediënten:
gehakt, gemalen piment, kaneel, kipfilets, kippenbouillon, olijfolie, sperziebonen, knoflook, tomaten, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Kwartel In Kaneelmarinade

Ingrediënten:
basilicum, granaatappelmelasse, honing, kaneel, kaneelstokjes, kwartels, olijfolie, sesamzaad, sinaasappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Moussaka met tahin

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, kikkererwten, ui, olijfolie, tahin, knoflook, tomaten, tomatenpuree, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruide VIS uit de oven

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, zout, gehakt, gemalen komijn, gemalen koriander, koriander, marinade, olijfolie, paprika's, pepertjes, pijnboompitten, knoflook, uien, visfilet, walnoten en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

LamsKibbeh

Ingrediënten:
fijne bulgur, gehakt, gemalen piment, water, kaneel, ui, water, mager lamsvlees, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Gegrilde aubergine MET feta

Ingrediënten:
aubergine, feta, munt, olijfolie, pijnboompitten, knoflook, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Comptoir hummus

Ingrediënten:
citroensap, gemalen komijn, kikkererwten, tahin, knoflook en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Octopus salade MET chilli

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilipasta, ciderazijn, citroen, citroensap, gehakt, octopus, olijfolie, knoflook, tomaten, uien, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
salade
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Warme Linze Npuree Met Uien

Ingrediënten:
bruine linzen, bruine rijst, olijfolie, uien, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

KIPvleugeltjes

Ingrediënten:
chilipasta, citroen, gemalen kardemom, gemalen piment, kaneel, olijfolie en knoflook

Keuken:
Libanees
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Basisrecept uit Comptoir Libanais:

Labneh

Ingrediënten:
yoghurt en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Tabouleh

Ingrediënten:
bladpeterselie, bulgur, citroenen, water, lente-uitjes, olijfolie, tomaten en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch uit Comptoir Libanais:

Linzensoep

Ingrediënten:
citroensap, gemalen komijn, kippenbouillon, olijfolie, pitabroodjes, rode linzen, knoflook, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Toon alle 89 recepten in dit boek