Terug naar Comptoir Libanais.

Comptoir Libanais recepten

Dan Lepard en Tony Kitous

Overzicht van alle recepten

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Sambusak Gevuld Met Kaas En Munt Sambusak Bil Jabneh

Ingrediënten:
bloem, chilipasta, deeg, ei, feta, gedroogde munt, gehakt, halloumi, munt, olie, olie om te bakken, tijm en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Libanees
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Lamsvleesvulling voor kibbeh

Ingrediënten:
baharat, boter, granaatappelmelasse, lamsgehakt, olijfolie, paprikapoeder, pijnboompitten, ui en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Tabouleh

Ingrediënten:
bladpeterselie, bulgur, citroenen, water, lente-uitjes, olijfolie, tomaten en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gehaktballen

Ingrediënten:
aubergine, courgette, gehakt, gemalen piment, groene paprika, ui, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, pijnboompitten, rijst, rode paprika, knoflook, tomaten, tomatenpuree, uien, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Bijgerecht uit Comptoir Libanais:

Ingemaakte Koolraap En Biet

Ingrediënten:
chilivlokken, zout, komkommer, koolraap, pekelnat, rode biet, tafelsuiker en knoflook

Keuken:
Libanees
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Drinken uit Comptoir Libanais:

Muntthee

Ingrediënten:
groene thee, munt, rozenwater en suiker

Keuken:
Libanees
Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Kleine platte broodjes met lamsgehakt

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, chilivlokken, deeg, granaatappelmelasse, kaneel, ui, lamsgehakt, piment, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

In De Pan Gebakken Shoarma

Ingrediënten:
bot, ciderazijn, citroensap, dikke yoghurt, labneh, lamsbout, olijfolie, shoarmakruiden, knoflook, uien en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / nagerecht uit Comptoir Libanais:

Pompoentaart Metsesam En Labneh

Ingrediënten:
eidooier, bloem, sesamzaad, poedersuiker, granaatappelmelasse, honing, labneh, boter, pompoen, sesamzaad, tahin en yoghurt

Keuken:
Libanees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Basisrecept uit Comptoir Libanais:

Labneh

Ingrediënten:
yoghurt en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Rakakat met kip en SUMAC

Ingrediënten:
bloem, brick, filodeeg, kaneel, kipfilet, olijfolie, uien, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

LamsKibbeh

Ingrediënten:
fijne bulgur, gehakt, gemalen piment, water, kaneel, ui, water, mager lamsvlees, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Gekruide gebakken aardappeltjes

Ingrediënten:
aardappels, citroen, gemalen komijn, korianderblaadjes, paprikapoeder, specerijen, knoflook, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:

RIJST met vermicelli

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, groentebouillon, laurierblaadjes, rijst en vermicelli

Keuken:
Libanees
Soort:
rijst / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Jumbogarnalen in CHILImarinade

Ingrediënten:
chilipasta, citroen, gerookt paprikapoeder, olijfolie, knoflook, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch uit Comptoir Libanais:

Pompoensoep

Ingrediënten:
bladpeterselie, brood, kaneel, kardemompeulen, kippenbouillon, muskaatpompoen, nootmuskaat, olijfolie, pompoen, bleekselderij, tahin, knoflook, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

prei met TAHIN

Ingrediënten:
laurierblaadjes, olijfolie, preien, tijm, knoflook, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Drinken uit Comptoir Libanais:

Rozen Limonade

Ingrediënten:
citroenen, rozenblaadjes, rozenwater en tafelsuiker

Keuken:
Libanees
Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Tahinbroodjes

Ingrediënten:
deeg, ei, eidooier, ei, harde witte bloem, melk, boter, sesamzaad, tafelsuiker, tahin en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Bijgerecht uit Comptoir Libanais:

Chilipasta

Ingrediënten:
olijfolie, paprika's, knoflook en water

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Bijgerecht uit Comptoir Libanais:

KnoflookSAUS

Ingrediënten:
citroensap, olijfolie, knoflook en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Ontbijt / lunch uit Comptoir Libanais:

Dadeljam

Ingrediënten:
anijszaad, citroen, gedroogde dadels, gehakt, amandel, gemberpoeder, kaneel, kruidnagels, sinaasappel, tafelsuiker en water

Keuken:
Libanees
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Bijgerecht uit Comptoir Libanais:

Tahinsaus

Ingrediënten:
citroensap, water, zout en tahin

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Kwartel In Kaneelmarinade

Ingrediënten:
basilicum, granaatappelmelasse, honing, kaneel, kaneelstokjes, kwartels, olijfolie, sesamzaad, sinaasappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Gegrilde aubergine MET feta

Ingrediënten:
aubergine, feta, munt, olijfolie, pijnboompitten, knoflook, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Basisrecept uit Comptoir Libanais:

tahinpasta

Ingrediënten:
olijfolie, sesamzaadjes en zonnebloemolie

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Warme Linze Npuree Met Uien

Ingrediënten:
bruine linzen, bruine rijst, olijfolie, uien, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Falafel

Ingrediënten:
bladpeterselie, dubbelkoolzure soda, gehakt, gemalen komijn, gemalen koriander, groene peper, karwij, kikkererwten, koriander, lente-uitjes, sesamzaadjes, bleekselderij, knoflook, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Salade Metlamstong

Ingrediënten:
citroen, citroenschil, gehakt, ingelegde citroen, lamstong, laurierblaadjes, olijfolie, tomaat, rucola, knoflook, ui, uien, walnoten, water en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
salade / vlees
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Gebakken Aubergine

Ingrediënten:
granaatappelmelasse, aubergine, munt, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Fatayer met kaas en spinazie

Ingrediënten:
bloem, deeg, feta, gehakt, granaatappelmelasse, halloumi, jonge spinazie, mozzarella, munt, olie, olijfolie en walnoten

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / nagerecht uit Comptoir Libanais:

Kwarktaart met pruimen

Ingrediënten:
citroen, double cream, eieren, boter, gehakt, pistachenoten, pruimen, rietsuiker, sinaasappel, slagroom, suiker en volle kwark

Keuken:
Libanees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / nagerecht uit Comptoir Libanais:

Libanese dadelkoekjes

Ingrediënten:
amandelextract, fijn griesmeel, gedroogde dadels, gehakt, pistaches, kaneel, boter, oranjebloesemwater, poedersuiker, rozenwater, tafelsuiker en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Zalm in granaatappelmarinade

Ingrediënten:
citroen, citroenen, gehakt, granaatappel, melasse, munt, olijfolie, verse tijmblaadjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gevulde aubergines

Ingrediënten:
aubergines, peterselie, gemalen piment, kaneel, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, pijnboompitten, tahin, knoflook, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Platbrood Met Halloumi En Zwart Sesa Mzaad

Ingrediënten:
bloem, deeg, gemalen koriander, halloumi, munt, olijfolie, sesamzaadjes, zout en zwarte sesamzaadjes

Keuken:
Libanees
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruid lamsgehakt met tomaat, courgette & aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, courgette, boter, gedroogde munt, gehakt, gemalen piment, groenten, ui, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, paprijst, risottorijst, knoflook, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Beignets Gevuld Met Gekruid Lamsgehakt

Ingrediënten:
aardappels, ei, bloem, pijnboompitten, koekjes, lamsgehakt, meel, olijfolie, paprikapoeder, knoflook, tomaten, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Octopus salade MET chilli

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilipasta, ciderazijn, citroen, citroensap, gehakt, octopus, olijfolie, knoflook, tomaten, uien, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
salade
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / nagerecht uit Comptoir Libanais:

Comptoirs Frozen Yoghurt

Ingrediënten:
pistaches, honing, munt, oranjebloesemwater, rietsuiker, vanille-extract en volle yoghurt

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Fattoush Met Granaatappel Melasse Dressing

Ingrediënten:
bladpeterselie, ciderazijn, citroen, gedroogde munt, granaatappel, granaatappelmelasse, kerstomaat, komkommer, lente-uitjes, little gem, munt, olijfolie, pitabroodjes, knoflook en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Gevulde wijnbladeren

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, citroen, gedroogde munt, granaatappelmelasse, munt, olijfolie, risottorijst, tomaat, tomaten, ui, wijnbladeren, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Comptoir hummus

Ingrediënten:
citroensap, gemalen komijn, kikkererwten, tahin, knoflook en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Ontbijt uit Comptoir Libanais:

Tuinbonen DIP

Ingrediënten:
bladpeterselie, extra vierge olijfolie, komijnzaad, pitabroodjes, rode peper, tomaat, tuinbonen en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Sambusak met aardappel EN KAAS

Ingrediënten:
aardappels, bloem, deeg, ei, feta, gedroogde tijm, ui, halloumi, mozzarella, olie, olijfolie, sesamzaadjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

KIPvleugeltjes

Ingrediënten:
chilipasta, citroen, gemalen kardemom, gemalen piment, kaneel, olijfolie en knoflook

Keuken:
Libanees
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Comptoir kofta hotdog

Ingrediënten:
broodjes, peterselie, gemalen koriander, ui, lamsgehakt, olijfolie, tomatenketchup, uien, verse tijmblaadjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Courgette beignets

Ingrediënten:
bakpoeder, courgette, eieren, feta, munt, olijfolie, uien, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Moussaka met tahin

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, kikkererwten, ui, olijfolie, tahin, knoflook, tomaten, tomatenpuree, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Platbrood met za’atar

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, deeg, munt, olijfolie, tomaten, ui, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gebakken zeebaars met tahin en RIJST

Ingrediënten:
basmatirijst, bloem, citroen, citroensap, gemalen komijn, ui, olijfolie, pijnboompitten, tahin, visbouillon, yoghurt, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

SAJ-brood

Ingrediënten:
deeg, harde witte bloem, water en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gesmoorde Lamsnek Met Komijn En Baby Okra

Ingrediënten:
bot, gehakt, gemalen komijn, koriander, lamsbouillon, lamsnek, okra, olijfolie, knoflook, tomaten, ui, wortels, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Lamskofta met pistache

Ingrediënten:
gehakt, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen piment, ui, olijfolie, peper, pistachenoten, rundergehakt, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Pompoen Kibbeh

Ingrediënten:
bulgur, komijn, water, muskaatpompoen, piment, pompoen en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruide VIS uit de oven

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, zout, gehakt, gemalen komijn, gemalen koriander, koriander, marinade, olijfolie, paprika's, pepertjes, pijnboompitten, knoflook, uien, visfilet, walnoten en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch uit Comptoir Libanais:

Linzensoep

Ingrediënten:
citroensap, gemalen komijn, kippenbouillon, olijfolie, pitabroodjes, rode linzen, knoflook, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Ontbijt / lunch uit Comptoir Libanais:

Vijgenjam

Ingrediënten:
citroen, tafelsuiker en vijgen

Keuken:
Libanees
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / basisrecept uit Comptoir Libanais:

PITAbrood

Ingrediënten:
harde witte bloem, olijfolie, tafelsuiker, water en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gesmoorde Kip Met Sperziebonen

Ingrediënten:
gehakt, gemalen piment, kaneel, kipfilets, kippenbouillon, olijfolie, sperziebonen, knoflook, tomaten, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / gevogelte