In de pan gebakken zeebrasem met een vlugge, knapperige venkelsalade

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 217 in Kook met Jamie .

Gang:
diner / avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Radicchiomengsel

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Gemarineerde aardbeien

Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Mosterddressing

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Crudite di pere e melone

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean