Salade van romainesla, zachtgekookt ei en bakkeljauw
★
★
★
★
★
Een recept van Russell Norman.
U vindt dit recept op pagina 122 in Spuntino .
- Keuken:
- Amerikaans / Italiaans
- Gang:
- lunch / buffet / voorgerecht
- Soort:
- salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- bakkeljauwfilet
- brood
- citroen
- dijonmosterd
- ei
- extra vierge olijfolie
- knoflook
- laurier
- melk
- peper
- peperkorrels
- romainesla
- rozemarijn
- sjalot
- wittewijnazijn
- zeezout
- zonnebloemolie
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.