Russell Norman

We hebben 5 boeken van Russell Norman waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Russell Norman? Registreren is gratis!

Boeken van Russell Norman

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Russell Norman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Polpo:

Chocolade-hazelnotencake zonder bloem

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, chocolade, ei, frangelico-likeur, hazelnoten, mascarpone, slagroom en witte basterdsuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Crostini met tonijn & prei

Ingrediënten:
cognac, mayonaise, prei, stokbrood, tonijn in blik en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Warme pijlinktvis-salade met cavolo nero & kikkererwten

Ingrediënten:
cavolo nero, extra vierge-olijfolie, kikkererwten, knoflook, pijlinktvis, rode chilipeper, tomaat, witte wijn, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / nagerecht uit Polpo:

Panna cotta met bramen

Ingrediënten:
bramen, gelatine, grappa, melk, slagroom, vanillestokje en witte basterdsuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Polpo:

Chocoladesalami

Ingrediënten:
boter, cacao, eidooier, fijn zout, gedroogde abrikozen, gedroogde pruimedanten, gedroogde vijgen, gedroogd fruit, hazelnoten, lange vingers, pistachenoten, walnoten en witte basterdsuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Pizzetta met olijven & witte ansjovis

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge-olijfolie, groene olijven, mozzarella, pizzadeeg en witte ansjovisfilet

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vis
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Bruschette met tomaten

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge-olijfolie, knoflook, sodabrood, tomaat, zoutflakes, zuurdesembrood en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Spuntino:

Toscaanse broodsalade

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, sherry-azijndressing, tijm, tomaten, zeezout en zuurdesembrood

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Kruidige noten

Ingrediënten:
amandelen, cayennepeper, hazelnoten, olijfolie, pecannoten, peper, rozemarijn, tafelsuiker en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Drinken uit Spuntino:

Old-fashioned

Ingrediënten:
amarenakersen, angosturabitter, bourbon, sinaasappelbitter, sinaasappelschil en suikersiroop

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Soft-shell crab en tabascomayonaise

Ingrediënten:
00-bloem, bruisend water, maïzena, peper, soft-shell crabs, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Pizzetta met wilde paddenstoelen en taleggio

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, grof zeezout, knoflook, mozzarella, oregano, pizzettabodem, taleggio en wilde paddenstoelen

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Cotechino, linzen & mostarda

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, cotechino, dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, knoflook, le puylinzen, mosterdfruit, tijm, ui, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:

Panino met parmaham, mozzarella & rucola

Ingrediënten:
ciabatta, extra vierge-olijfolie, mozzarella, parmaham en rucola

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Spuntino:

Salade van asperges, zachtgekookt ei en hazelnoten

Ingrediënten:
ei, friséesla, groene asperges, hazelnoten, karwijzaad, komijnzaad, korianderzaad, lente-ui, peper, veldsla, vinaigrette, zeezout en zwart sesamzaad

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spuntino:

Salade van romainesla, zachtgekookt ei en bakkeljauw

Ingrediënten:
bakkeljauwfilet, brood, citroen, dijonmosterd, ei, extra vierge olijfolie, knoflook, laurier, melk, peper, peperkorrels, romainesla, rozemarijn, sjalot, wittewijnazijn, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Sardines op toast

Ingrediënten:
basilicum, cherrytomaten, chiliflakes, citroen, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, sardines, sherry-azijn, tafelsuiker, zeezout en zuurdesembrood

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Brunch / lunch uit Spuntino:

Linzen met zachtgekookt ei en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovisdressing, castelluccio-linzen, chiliflakes, ciabatta, dijonmosterd, ei, extra vergine olijfolie, knoflook, peterselie, puy-linzen, rozemarijn, selderij, ui, venkel, venkelzaad, wortel en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Russell Norman