Russell Norman

We hebben 5 boeken van Russell Norman waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Russell Norman? Registreren is gratis!

Boeken van Russell Norman

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Russell Norman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Recept uit Spuntino:

Walnotendressing

Ingrediënten:
dijonmosterd, peper, sherry-azijn, walnotenolie en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Recept uit Spuntino:

Sherry-azijndressing

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, peper, sherry-azijn, tafelsuiker en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Spuntino:

Pistachecheesecake

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, digestives, eidooier, maïzena, morellenpuree, pistachenoten, pistachepasta, roomkaas en tafelsuiker

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Brunch / lunch uit Spuntino:

Frittata met courgette, munt en ricotta

Ingrediënten:
courgette, ei, extra vergine olijfolie, munt, peper, ricotta, slagroom en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Drinken uit Spuntino:

Seelbach

Ingrediënten:
angosturabitter, bourbon, citroenschil, peychaud's bitter, prosecco en triple sec

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Slider met runderwang, knolselderij en chipotlepeper

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, briochebroodjes, chipotlepeperpuree, citroen, crème fraîche, kippenbouillon, knolselderij, laurier, mayonaise, olijfolie, rode wijn, rozemarijn, runderwangen, sinaasappel, ui, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Capresestapeltjes

Ingrediënten:
basilicum, mozzarella, olijfolie, tomaat, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Gefrituurde gevulde olijven

Ingrediënten:
ansjovis op olie, bloem, citroen, ei, groene olijven, knoflook, panko, parmezaanse kaas, peper, salie en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Polpette van pikant varkensvlees met venkel

Ingrediënten:
broodkruim, ei, fijn zout, gedroogde chiliflakes, paneermeel, tomatensaus, varkensgehakt, venkelzaad en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Slider met gepekeld rundvlees

Ingrediënten:
augurk, bleekselderij, briochebroodjes, colman's engelse mosterd, gepekelde naborst, laurierblaadjes, ui, witte wijn, wortels en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Polpo:

Salade van peer, gorgonzola & lof

Ingrediënten:
dijonmosterd, doyenne du comice peer, extra vierge-olijfolie, frisee, gorgonzola, kristalsuiker, peren, rodewijnazijn, roodlof, witlof, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:

Garnalenrisotto met monniksbaard

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, extra vierge-olijfolie, garnalen, gedroogde chiliflakes, knoflook, monniksbaard, risottorijst, tomatenpuree, ui, vermout, visbouillon, witte wijn, zeekraal, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Arancini

Ingrediënten:
boter, buffelmozzarella, courgette, groentebouillon, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta, risottorijst, sjalot, tijm, witte wijn en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Spuntino:

Salade van bieten, pistachenoten en ricotta salata

Ingrediënten:
bieten, peper, pistachenoten, ricotta salata, rodewijnazijn, sherry-azijndressing, sjalot, tafelsuiker, waterkers, zeezout en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Rode poon, zeekraal, komkommer en bernagie

Ingrediënten:
bernagiebloemen, citroen, crème fraîche, extra vergine olijfolie, komkommer, rode peperkorrels, rodepoonfilet, tafelsuiker, zeekraal en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Picknick / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spuntino:

Salade van gerookte forel, witlof en dille

Ingrediënten:
dille, dilledressing, gerookte forel, rucola en witlof

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / nagerecht uit Polpo:

Affogato al caffè

Ingrediënten:
espresso en vanille-ijs

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo 1 notitie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Polpo:

Cantuccini & vin santo

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, ei, eiwit, pistachenoten, sesamzaad, tipo 00-bloem, vanillestokje, venkelzaad, vin santo, walnoten, witte basterdsuiker en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Russell Norman