Salade van asperges, zachtgekookt ei en hazelnoten

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 141 in Spuntino .

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Gang:
picknick / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht
Soort:
salade / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gevulde deegkussentjes - pansoti

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Friséesla met spekjes en knapperig gebakken varkensoor

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Salade van erfggoedtomaten met hardgekookt, gepocheerd of gebakken ei

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lyonnaise salad - Salade uit Lyon

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër