Langzaam gegaarde lamsbout
★
★
★
★
★
Een recept van Mikkel Karstad en Anders Schønneman.
U vindt dit recept op pagina 188 in Spis .
- Keuken:
- Deens
Ingrediënten
- acaciahoning
- bladpeterselie
- ciderazijn
- donker bier
- gezouten citroen
- grove mosterd
- knolgroenten
- lamsbout
- olijfolie
- peer
- peper
- sjalot
- tijm
- water
- wortel
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.