Geroosterde aubergine met zwarte knoflook, pijnboompitten en basilicum
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Ramael Scully.
U vindt dit recept op pagina 5 in Nopi .
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten
- aubergine
- basilicum
- cacaopoeder
- citroensap
- granaatappelmelasse
- grof zeezout
- olijfolie
- pijnboompitjes
- rozenharissa
- urfachilivlokken
- yoghurt
- zwarte knoflook
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.