Pittige kabeljauw in karnemelk met urad dal
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Ramael Scully.
U vindt dit recept op pagina 112 in Nopi .
- Gang:
- avondmaal / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- bergamotolie
- citroen
- gedroogde chilivlokken
- geel mosterdzaad
- gemalen kardemom
- gember
- ghee
- grof zeezout
- kabeljauwfilet
- karnemelk
- kerrieblaadjes
- knoflook
- komijnzaad
- korianderzaad
- olijfolie
- pruimtomaat
- rode chilipeper
- spinazie
- tomatenpuree
- ui
- urad dal
- venkelzaad
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.