Gebraden eendenborst met hazelnoot-bierboter, rode quinoa en paddestoelen
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Ramael Scully.
U vindt dit recept op pagina 179 in Nopi .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild en gevogelte
Ingrediënten
- banaansjalot
- bier
- bieslook
- bruine shimejipaddestoelen
- dadelsiroop
- dijonmosterd
- eendenborstfilets
- fijne ruwe rietsuiker
- grof zeezout
- hazelnoten
- knoflook
- lichte sojasaus
- limoen
- mirin
- oesterzwammen
- olijfolie
- rijstazijn
- rode quinoa
- zonnebloemolie
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.