Geroosterde ananas met tamarinde en chilipeper, en kokos-ijs
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Ramael Scully.
U vindt dit recept op pagina 260 in Nopi .
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- fruit / zoet / vegetarisch
Ingrediënten
- ananas
- citroenblaadjes
- eidooier
- fijne kristalsuiker
- gember
- kaneelstokje
- kokosmelk
- kokosroom
- kruidnagel
- limoensap
- rode chilipeper
- slagroom
- tamarindepasta
- thais basilicum
- vanillestokje
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.