Atjar ikan (gebakken stukken kabeljauw in een pittige saus met gemalen kemiri)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 91 in Boekoe Bagoes .

Keuken:
Indisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sambal goreng van vis (gekruide vis)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Detox Dag 21

Een recept uit Betina Oostveen

Gebakken vis met pittige saus

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Ikan mangut - Vis in gele kokossaus

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda