Tjolo-tjolo (gebakken vis in ketjapsaus)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 241 in Boekoe Bagoes .

Keuken:
Indisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kabeljauwfilet op rijstvermicelli met sperziebonen in pittige kokosdressing

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Kabeljau im Brikteig - Kabeljauw in Brikdeeg

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Me­di­ter­ra­ne groen­te-vis­soep ****

Serveersuggestie Me­di­ter­ra­ne groen­te-vis­soep  ****

Zelfgezouten kabeljauw

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro