Eendenborst met portsaus en pastinaakpuree
★
★
★
★
★
Een recept van Gintare Marcel.
U vindt dit recept op pagina 185 in L'Art de la table .
- Keuken:
- Frans
Ingrediënten
- boter
- kippenbouillon
- olijfolie
- pastinaken
- port
- rode pruimen
- rode wijn
- runderbouillon
- sjalot
- tijm
- knoflook
- tijm
- peper
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.