Koken met granen
De lekkerste gerechten met spelt, quinoa, boekweit, farro, polenta en meer
Een boek van Laura Agar Wilson
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Koken met granen, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Ontdek de kracht van granen in meer dan 150 makkelijke, gezonde en heerlijke recepten! Graan is de verzamelnaam voor het zaad van diverse grassen. Het is voedzaam, zit boordevol vitaminen, proteïnen en mineralen en is ook nog eens een bron van vezels. Rijst, tarwe, spelt en haver zijn bij iedereen bekend, maar in Koken met granen komen ook de minder bekende soorten, zoals freekeh, farro, sorghum, kamut en vele andere granen aan bod. - ‘Probeer ook eens’ geeft bij een aantal recepten een goed alternatief - Van elk graan informatie waar het gezond voor is - Veel van de recepten zijn glutenvrij - De gerechten maak je met de stap-voor-stap beschrijving Van voedzame soepen, vrolijke roerbakschotels tot zoet, zoeter, zoetst, deze recepten van Laura Agar Wilson maken graan gewoon lekker. - Ontdek de kracht van granen in meer dan 150 makkelijke, gezonde en heerlijke recepten!
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.