Bastilla au pigeon
★
★
★
★
★
Een recept van Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone.
U vindt dit recept op pagina 34 in DWDD kookt met Kranenborg .
- Keuken:
- Marrokaans
- Gang:
- hoofdgerecht
Ingrediënten
- amandelen
- bladpeterselie
- bladselderij
- duivenborst
- duivenbouillon
- duivenpoot
- ei
- gemberpoeder
- ingelegde sinaasappel
- kaneel
- knoflook
- poedersuiker
- rode ui
- rozijnen
- saffraandraadjes
- smen
- suiker
- warka
- witte ui
- zonnebloemolie
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.