Robert Kranenborg
We hebben 7 boeken van Robert Kranenborg waarvan één boek mét recepten.
Meld u gratis aan!
Welkom op heerlijk zoeken.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Robert Kranenborg ? Registreren is gratis!
Robert Kranenborg (Amersfoort, 12 oktober 1950) is een Nederlandse culinaire consultant. Kranenborg was jarenlang werkzaam bij restaurants als La Cravache d’Or in Brussel, Corona in Den Haag en La Rive in het Amsterdamse Amstel Hotel. Hij behaalde daar twee Michelinsterren. Hij was mede-uitbater van het later failliet gegane restaurant Vossius en daarna werkzaam bij theaterrestaurant Le Cirque van Joop van den Ende in Scheveningen. Momenteel is hij zelfstandig culinair consultant en sinds 2009 is hij als televisiekok betrokken bij diverse programma’s als Over de Kook, Topchef en The Taste.
(van http://nl.wikipedia.org/)
Boeken van Robert Kranenborg
Recepten van Robert Kranenborg
Doorzoek de recepten
Wist je dat heerlijk zoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Ingrediënten: bladerdeeg, boter, champignons, eidooier, farce fine, kruidenflensje, madeirasaus, olijfolie, ossenhaas, pasteideeg, peper, sjalot en zout
Keuken: Brits
Soort: rundvlees
Ingrediënten: artisjokharten, bloem, citroenschil, ei, gehakt, knoflook, pancetta, parmezaanse kaas, pecorino, penne, provolone, salami, tomaten, ui, water, worstjes en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / paddenstoelen
Ingrediënten: banketbakkersroom, boter en hazelnootpasta
Keuken: Frans
Ingrediënten: bouquet garni, cognac, ganzenvet, haas, hazenhart, hazenlever, hazenlongen, knoflook, kruidnagel, peper, rode bourgogne, rode wijnazijn, sjalot, ui, vet spek, wild, wortel en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: boter, casinobrood, geklaarde boter, groentebouillon, kippenborst, knoflook, morieljes, peper, room, sjalot, suiker, truffel, truffeljus, varkensnet, varkenspoot, water en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: cayennepeper, mosterd, noordzeekrab, olijfolie en witte wijnazijn
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, ei, maïzena en melk
Keuken: Internationaal
Soort: pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: bleekselderij, champignon, koriander, laurier, peper, prei, tijm, water, witte wijn, wortel en zeezout
Keuken: Internationaal
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: banketbakkersroom, botercrème, hazelnootpasta en meringueschijven
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: briochedeeg, ei, flensjesbeslag, kaviaar, mierikswortelsaus, sint-jansrogge, snijbiet, zalm, zalmtartaar en zure room
Keuken: Frans / Russisch
Ingrediënten: basilicum, boter, ei, eidooier, gerookte zalm, kreeft, kunstdarm, langoest, piment d'espelette, pistaches, room, sint-jakobsnoten, snoekbaarsfilet, wintertruffel, zalm en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bieslook, bloem, boter, dragon, ei, kervel, melk, peper, peterselie en zout
Soort: pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: bleekselderij, boter, cocobonen, haggisworst, hamschijf, knoflook, olijfolie, palmkool, pancetta, peper, reuzel, ui, witte wijn, zout en zwarte peper
Keuken: Nederlands / Schots
Ingrediënten: boerenboter, grof zeezout, kaneelstokje en saffraandraadjes
Keuken: Marokkaans
Soort: samengestelde boter
Ingrediënten: bechamelsaus, boter, crème fraîche, ui, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: asperges, boerenboter en crème fraîche
Keuken: Nederlands
Soort: groente
Ingrediënten: bloem, olijfolie, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: beslag/deeg
Ingrediënten: arachideolie, bruine suiker, cognac, droge sherry, gedroogde bot, gedroogde garnalen, gedroogde garnalenkuit, gedroogde pepertjes, gedroogde rode peper, gedroogde sint-jakobsschelpen, gember, gezouten visjes, ibericoham, japanse sesamolie, knoflook, rawitpeper, sjalot, ui, zeezout en zwarte bonen met knoflooksaus
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: grof zeezout, kaneelstokje, sinaasappels, steranijs en zonnebloemolie
Keuken: Marokkaans
Soort: conserven
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, grof zeezout, kalfswang, knoflook, rode wijn, rode wijnazijn, rozemarijn, tijm, ui, water, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Alle recepten van Robert Kranenborg
Meer boeken van Robert Kranenborg