Robert Kranenborg
We hebben 7 boeken van Robert Kranenborg waarvan één boek mét recepten.
Meld u gratis aan!
Welkom op heerlijk zoeken.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Robert Kranenborg ? Registreren is gratis!
Robert Kranenborg (Amersfoort, 12 oktober 1950) is een Nederlandse culinaire consultant. Kranenborg was jarenlang werkzaam bij restaurants als La Cravache d’Or in Brussel, Corona in Den Haag en La Rive in het Amsterdamse Amstel Hotel. Hij behaalde daar twee Michelinsterren. Hij was mede-uitbater van het later failliet gegane restaurant Vossius en daarna werkzaam bij theaterrestaurant Le Cirque van Joop van den Ende in Scheveningen. Momenteel is hij zelfstandig culinair consultant en sinds 2009 is hij als televisiekok betrokken bij diverse programma’s als Over de Kook, Topchef en The Taste.
(van http://nl.wikipedia.org/)
Boeken van Robert Kranenborg
Recepten van Robert Kranenborg
Doorzoek de recepten
Wist je dat heerlijk zoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, grof zeezout, kalfswang, knoflook, rode wijn, rode wijnazijn, rozemarijn, tijm, ui, water, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Ingrediënten: bladerdeeg, boter, champignons, eidooier, farce fine, kruidenflensje, madeirasaus, olijfolie, ossenhaas, pasteideeg, peper, sjalot en zout
Keuken: Brits
Soort: rundvlees
Ingrediënten: aardappel, bloem, chipolataworstjes, eidooier, eringi, groene asperge, half-om-halfgehakt, hartzwezerik, jeneverbes, kalfsjus, kalfswang, kaneelstokje, knolselderij, kwartel, lamsschenkel, laurierblad, meiknol, paneermeel, peper, pistaches, prei, rode ui, rundermerg, steranijs, ui, varkenspoot, water, witte peperkorrels, zilverui en zout
Soort: stoofgerecht
Ingrediënten: basilicum, bladerdeeg, bleekselderij, citroensap, crème fraîche, eidooier, olijfolie, peper, prei, tomaten, wijnazijn, wortel, zeebaars en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: briochedeeg, ei, flensjesbeslag, kaviaar, mierikswortelsaus, sint-jansrogge, snijbiet, zalm, zalmtartaar en zure room
Keuken: Frans / Russisch
Ingrediënten: anjouduif, boter, casinobrood, cognac, foie gras, houtsnip, mosterd, olijfolie, peper en vet spek
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, cognac, eend, barbarie, eendenjus, eendensap uit de pers, knoflook, pekel, rode wijn, rozemarijn en tijm
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloem, ei, maïzena en melk
Keuken: Internationaal
Soort: pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: boter, duxelles, kalfslende, kalfszwezerik, olijfolie, parmezaanse kaas en puree soubise
Keuken: Frans
Ingrediënten: bleekselderij, boter, cocobonen, haggisworst, hamschijf, knoflook, olijfolie, palmkool, pancetta, peper, reuzel, ui, witte wijn, zout en zwarte peper
Keuken: Nederlands / Schots
Ingrediënten: bladpeterselie, bloem, boter, eidooier, eiwit, kikkerbilletjes, kippenbouillon, knoflook, maïzena, sjalot en witte wijn
Keuken: Frans
Ingrediënten: artisjokharten, bloem, citroenschil, ei, gehakt, knoflook, pancetta, parmezaanse kaas, pecorino, penne, provolone, salami, tomaten, ui, water, worstjes en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / paddenstoelen
Ingrediënten: eiwit, hazelnootpoeder, kristalsuiker en maïzena
Keuken: Frans
Ingrediënten: boter, casinobrood, geklaarde boter, groentebouillon, kippenborst, knoflook, morieljes, peper, room, sjalot, suiker, truffel, truffeljus, varkensnet, varkenspoot, water en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: banketbakkersroom, boter en hazelnootpasta
Keuken: Frans
Ingrediënten: champignons, kalfsjus, knoflook, laurier, peterseliestelen, pomerol, sjalot, tijm, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: boerenboter, grof zeezout, kaneelstokje en saffraandraadjes
Keuken: Marokkaans
Soort: samengestelde boter
Ingrediënten: foie gras, kippenborst, peper, room en zout
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bresse-kip, doperwten, foie gras, gedroogde varkensblaas, kippenbouillon, knolraap, knolselderij, saus fleurette, wortel en zwarte truffel
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, bouquet garni, melk, nootmuskaat, peper en zout
Keuken: Frans / Italiaans
Soort: saus/dressing/jus
Alle recepten van Robert Kranenborg
Meer boeken van Robert Kranenborg