Gâteaux de riz au caramel et à la fleur d’oranger

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 72 in Het Franse bakboek .

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Torta di riso - Rijstevlaai

Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Rijst

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Arancini di carne - Rijstballen met vlees en erwtjes

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Ganeffe alla zafferano - Runderbouillon met kaas en saffraanrijst ballen

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily