Pompe à l ’ huile d ’ olive et à la fleur d ’ oranger

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 236 in Het Franse bakboek .

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pražská šunka - Brood gevuld met gekookte ham

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bevroren bloemen, zee-duindoorn, skyrmousse en eidooier

Een recept uit  - Story on a Plate

Broken spur cocktail

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek

Soupe gratinée des trois gourmandes - Luxe gegratineerde uiensoep

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken