Christophe Adam - Karamel

Karamel

150 recepten technieken

Een boek van Christophe Adam

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Karamel, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Karameleen klontje suiker…Karamel leent zich voor allerlei fantastische creaties. Karamel kan knapperig zijn, maar ook vloeibaar, zacht… de talrijke vormen en smaken weten onze smaakpapillen te prikkelen - en dat al sinds onze kinderjaren.In dit boek vindt u een inleiding over karamel en de vele soorten suiker, allerlei handige technieken en 150 recepten die u zullen doen watertanden. Heerlijke koek en taart met karamelvulling, karamel met gezouten boter, eclairs met karamel, karamelpasta… Al deze zoete lekkernijen worden in beeld gebracht met prachtige foto’s.Hoe een eenvoudig hoopje suiker het leven schenkt aan hemelse gerechten!Christophe Adam, chef-patissier en vervolgens creatief directeur bij Fauchon, heeft de eclair opnieuw uitgevonden. Zijn winkels met de naam L’Éclair de génie zijn een groot succes.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken