Wouter Verbree - Hollands lamsvlees een totaal product

Hollands lamsvlees een totaal product

lesboek voor toekomstige koks en vleesverwerkers

Een boek van Wouter Verbree

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Hollands lamsvlees een totaal product, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Een avontuur door de verschillende landen, zowel als herkomst van het lamsvlees en de verschillende kwaliteiten, die hoofdzakelijk door de verschillen in klimaat tot stand komt. Het Nederlandse lamsvlees van de waddeneilanden is het nummer één product vlees van de wereld. Ook zijn er recepten die op de Nederlandse smaak, maar vanuit de Islamistische achtergronden, qua smaak en beleving verwerkt worden. Als laatste vind u een deel uitleg specerijen en kruiden, wat uiteraard van groot belang is voor het eind resultaat. Er zijn ook kruiden en specerijen die niet bijzonder goed geschikt zijn bij het lamsvlees, maar bij het rund heerlijk zal smaken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken