Bo bun met gamba's met thaise saus
★
★
★
★
★
Een recept van Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic.
U vindt dit recept op pagina 44 in Het spirelli kookboek .
- Keuken:
- Thais
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 55 minuten
Ingrediënten
- bataviasla
- bloem
- frituurolie
- gamba
- knoflook
- komkommer
- koriander
- kropsla
- munt
- peper
- pinda's
- mihoen
- taugé
- thaise saus
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.