In biet gemarineerde zalmforel, een mousse van mierikswortel & maanzaad & appel
★
★
★
★
★
Een recept van Yvette van Boven en Oof Verschuren.
U vindt dit recept op pagina 131 in Home Made winter .
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- basilicum
- biet
- citroensap
- donker roggebrood
- gelatine
- granny smith
- honing
- maanzaad
- mierikswortel
- slagroom
- suiker
- venkelzaad
- zalmforel
- zeezout
- zure room
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.