Vindaloo
Een recept van Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi.
U vindt dit recept op pagina 238 in Papa Kazmi .
- Keuken:
- Indiaas
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- curry / gevogelte
Ingrediënten
- agavesiroop
- basmatirijst
- bruine rijstazijn
- chilivlokken
- gele paprika
- gemberwortel
- kipfilet
- knoflook
- kokosmelk
- koriander
- korianderchutney
- kurkuma
- limoen
- mosterd
- naan
- papadums
- paprikapoeder
- rijstolie
- rode peper
- tomaat
- tomatenpuree
- ui
- water
- zeezout
- zout
- zwarte peper
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Heerlijk zoete curry. Maak hem zo heet als je zelf wilt door extra rode peper of chilivlokken toe te voegen. Ik heb er nog wat left-over wortel en chinese kool aan toegevoegd wat het gerecht alleen maar rijker en meer in het seizoen zet volgens mij.