Sashimi van tonijn met tapenade van zongedroogde tomaten en groene olijven

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 59 in Love your lunch .

Gang:
picknick / lunch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Misticanza di erbe spontanee (wilde groentenmix)

Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Gevulde focaccia

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

In bouillon van kombu geserveerde en gepocheerde kabeljauwfilet, verpakt in wakame, met een garnituur van kokkels, scheermessen en een suikerspin van visdraadwier op zeeuwse asperges

Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Carpaccio met zongedroogde tomaten en Parmezaanse kaas

Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch