In bouillon van kombu geserveerde en gepocheerde kabeljauwfilet, verpakt in wakame, met een garnituur van kokkels, scheermessen en een suikerspin van visdraadwier op zeeuwse asperges

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 571 in Rijksmuseum kookboek .

Keuken:
Nederlands
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Asperge-citroenrisotto

delicious. magazine - 2010-05

Salade van radicchio, asperges en zeebaars gegaard in citroensap

delicious. magazine - 2014-06

Salade van geschaafde asperge

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Roodbaars met groene asperges

Een recept uit Pascale Naessens - Puur Eten 2