Pulled beef à la bordelaise
★
★
★
★
★
Een recept van Jord Althuizen.
U vindt dit recept op pagina 107 in Smokey goodness .
- Soort:
- vlees / barbecue/grill
- Bereidingstijd:
- 570 minuten
Ingrediënten
- bold & beefy bbq-saus
- demi glace
- margarine
- rode wijn
- runderfond
- rundermerg
- rundernek
- smokey's beef rub
- zeezout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.