Cóctel de cedrón y achiote - Cocktail van citroenverbena en anattozaad

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 33 in Lima - het kookboek .

Keuken:
Peruaans
Gang:
dranken
Soort:
vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Vullend noten- en zadenbrood

Een recept uit Mariette van Tuyl - Puur zoet

Opgeklopte snoekbaarskaviaar met tuinkruiden en geroosterde zaden

Een recept uit  - Story on a Plate

Bouillon van zeeslakken uit de Faröer met ingelegd zuur

Een recept uit  - Story on a Plate

Zelfgebakken bagels

Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll