Chonta asada y kiwicha - Gegrilde palmharten met amarant

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 54 in Lima - het kookboek .

Keuken:
Peruaans
Gang:
diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
salade / vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Voedsel van de toekomst

Een recept uit Isabel

Amarantpap met fruit & hazelnoten recept - Food and Friends

Een recept uit

Pompoensalade met macadamianoten, quinoa en amarant

delicious. magazine - 2014-02

Amarantpap met fruit & hazelnoten

Een recept uit