Ceviche de salmón, ají amarillo y cancha - |Ceviche van zalm, gele ají en cancha-maïs

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 105 in Lima - het kookboek .

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zeebaars, sechuan-, met bieslook

Een recept uit delicious. magazine - 2013-03

Garnering voor broodje zalm

Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Zeeuwse oesters met Bieslook

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Waterkers als garnituur

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten