Rape al ají panca y pasta de quinua - Zeeduivel met ají panca en quinoapasta
★
★
★
★
★
Een recept van Virgilio Martinez.
U vindt dit recept op pagina 156 in Lima - het kookboek .
- Keuken:
- Peruaans
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- ají pancapasta
- chimchurri met andeskruiden
- fijn zeezout
- olijfolie
- pastadeeg van geroosterde quinoabloem
- verse tuinkruiden
- water
- zeeduivelfilet
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.