Gevulde courgettebloemen met ricotta en honing

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 16 in Geheimen van mijn Indiase familiekeuken .

Keuken:
Indiaas
Gang:
snack of tussendoortje
Soort:
vegan
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

gefrituurde courgettebloemen gevuld met ricotta en kruiden

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Gourgettebloemen gevuld met kruidenkaas en nieuwe aardappels

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Slimme risotto met courgette, doperwt & gorgonzola

Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Gevulde courgettebloemen

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie