Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

meer dan 120 recepten

Een boek van Anjali Pathak

We hebben 136 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Geheimen van mijn Indiase familiekeuken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Voor deze schitterende verzameling authentieke Indiase gerechten en moderne creaties heeft Anjali Pathak geput uit de vele keukengeheimen van haar familie.
U leert hoe u de Indiase klassiekers maakt en hoe u met een snufje specerijen een hedendaagse draai aan de gerechten geeft.
Stuk voor stuk helpen Anjali’s geheimen u bij het maken van het lekkerste uit de Indiase keuken, zoals dat al genearties lang wordt gewaardeerd.


Aantekeningen bij dit boek

In een aantal recepten wordt dubbele of dikke room vermeld. Aangezien waarschijnlijk de - in Nederland nauwelijks verkrijgbare - Engelse double cream is bedoeld heb ik in plaats daarvan een mengsel van slagroom en mascarpone (2:1) in de receptenlijst opgenomen.

- meer dan 5 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Een greep uit de 136 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Hete hamburger

Ingrediënten:
broodkruim, citroensap, ei, garam masala, gedroogde rode chilipeper, hamburgerbroodjes, knoflook, komijnzaad, lente-ui, mierikswortelsaus, peper, plantaardige olie, rode biet, rundergehakt, sinaasappelrasp, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
barbecue/grill / rundvlees
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Decadente chocoladetruffels

Ingrediënten:
amandelen, amaretto, boter, cacao, chilipeper, kokosrasp, hazelnoot, kaneel, mascarpone, pistache, pure chocolade, rozijnen, sinaasappellikeur, sinaasappelsap, sinaasappelschil, slagroom, stemgember, tia maria en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / bonbons
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Pompoen balti met feta, tomaat en munt

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, feta, flespompoen, garam masala, gedroogde chilivlokken, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, munt, olijfolie, plantaardige olie, spinazie, zongedroogde tomaten in olie en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / groente / ovenschotel
Toon alle 136 recepten in dit boek