Geheimen van mijn Indiase familiekeuken
meer dan 120 recepten
We hebben 136 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Geheimen van mijn Indiase familiekeuken , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Voor deze schitterende verzameling authentieke Indiase gerechten en moderne creaties heeft Anjali Pathak geput uit de vele keukengeheimen van haar familie. U leert hoe u de Indiase klassiekers maakt en hoe u met een snufje specerijen een hedendaagse draai aan de gerechten geeft. Stuk voor stuk helpen Anjali’s geheimen u bij het maken van het lekkerste uit de Indiase keuken, zoals dat al genearties lang wordt gewaardeerd.
Aantekeningen
bij dit boek
In een aantal recepten wordt dubbele of dikke room vermeld. Aangezien waarschijnlijk de - in Nederland nauwelijks verkrijgbare - Engelse double cream is bedoeld heb ik in plaats daarvan een mengsel van slagroom en mascarpone (2:1) in de receptenlijst opgenomen.
- meer dan 6 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken
Een greep uit de 136 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: gedroogde rode chilipeper, knoflook, komijnzaad, koolzaadolie, korianderzaad, olijfolie, vastkokende aardappel, zeezout en zwarte peperkorrels
Keuken: Indiaas
Soort: vegan / aardappelgerecht
Ingrediënten: broodkruim, citroensap, ei, garam masala, gedroogde rode chilipeper, hamburgerbroodjes, knoflook, komijnzaad, lente-ui, mierikswortelsaus, peper, plantaardige olie, rode biet, rundergehakt, sinaasappelrasp, wortel, yoghurt en zout
Keuken: Indiaas
Soort: barbecue/grill / rundvlees
Ingrediënten: ahornsiroop, bakpoeder, bloem, boter, bruine basterdsuiker, ei, groene kardemompoeder, kaneel, karnemelk, mascarpone, melk, rozijnen, sinaasappelsap, slagroom, zout en zuiverginszout
Keuken: Indiaas
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, geelwortelpoeder, gember, groene kardemompeulen, groene pepers, kerstomaat, kikkererwten uit blik, knoflook, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kruidnagel, lente-ui, plantaardige olie, suiker, thee engelse melange, yoghurt en zout
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: chilipoeder, geelwortelpoeder, gemberpasta, knoflookpasta en yoghurt
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch / marinade
Ingrediënten: aardappelpartjes, marinade voor steak, rozemarijn en steaks
Keuken: Indiaas
Soort: rundvlees
Ingrediënten: kippenvleugeltjes, pittige pepermarinade en tandoorimarinade
Keuken: Indiaas
Ingrediënten: belegen kaas, brie, feta, geitenkaas, gorgonzola en mozzarella
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: appelsap, droge rub, marinade voor gerookte ribbetjes en varkensbuikribben
Keuken: Indiaas
Soort: barbecue/grill
Ingrediënten: aardbeienmoes, groen kardemomzaad, ijsblokjes, ijswater, kaneel, mangopulp, suiker, yoghurt, zout en zwartebessenpuree
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch / cocktails
Ingrediënten: naanbrood
Keuken: Indiaas
Soort: quiche
Ingrediënten: bloedsinaasappelsap, oranjebloesemwater, prosecco en sinaasappelschil
Keuken: Indiaas
Ingrediënten: chilipoeder, gedroogde chilipeper, gember, kaneel, knoflook, komijnzaad, lente-ui, plantaardige olie, tamarindepasta, venkelzaad, vloeibare honing, zeezout en zwarte peperkorrels
Keuken: Indiaas
Soort: vegan / marinade
Ingrediënten: citroenen, harissa-muntmarinade, kipdrumsticks, kipmarinade en rozemarijn-koriander-knoflookmarinade
Keuken: Indiaas
Soort: barbecue/grill
Ingrediënten: chilipoeder, frituurolie, geelwortelpoeder, kikkererwtenmeel, okra, sumak en zeezout
Keuken: Indiaas
Soort: vegan
Ingrediënten: asafoetida, gedroogde zwarte urad dhal, geelwortelpoeder, geklaarde boter, gember, ghee, groene chilipeper, kaneelstokje, kerstomaat, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, sjalot, tomatenpuree, ui, yoghurt, zout en zwarte kardemompeulen
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: chilipoeder, knoflook, komijnzaad, koriander, suiker, tomatenpassata en zout
Keuken: Indiaas
Soort: vegan
Ingrediënten: chilipepers, citroensap, geelwortelpoeder, gele linzen, gember, groene kardemompeulen, kaneelstokje, kerstomaat, knoflook, komijnzaad, koriander, kruidnagels, lente-ui, plantaardige olie, suiker, zout, zwarte kardemonpeulen en zwart mosterdzaad
Keuken: Indiaas
Soort: vegan
Ingrediënten: gerookt paprikapoeder, jalapeños, kerstomaat, knoflook, komijnzaad, lente-ui, limoensap, limoenschil, maïskorrels, munt, plantaardige olie, rode chilipeper, rode ui, yoghurt, zeezout en zure room
Keuken: Indiaas
Soort: tortilla / vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, courgettebloemen, kardemompoeder, knoflook, pijnboompitten, plantaardige olie, ricotta, rode chilipeper en vloeibare honing
Keuken: Indiaas
Soort: vegan
Toon alle 136 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789048312368
ISBN10
9048312361