Geheimen van mijn Indiase familiekeuken
meer dan 120 recepten
We hebben 136 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Geheimen van mijn Indiase familiekeuken , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Voor deze schitterende verzameling authentieke Indiase gerechten en moderne creaties heeft Anjali Pathak geput uit de vele keukengeheimen van haar familie. U leert hoe u de Indiase klassiekers maakt en hoe u met een snufje specerijen een hedendaagse draai aan de gerechten geeft. Stuk voor stuk helpen Anjali’s geheimen u bij het maken van het lekkerste uit de Indiase keuken, zoals dat al genearties lang wordt gewaardeerd.
Aantekeningen
bij dit boek
In een aantal recepten wordt dubbele of dikke room vermeld. Aangezien waarschijnlijk de - in Nederland nauwelijks verkrijgbare - Engelse double cream is bedoeld heb ik in plaats daarvan een mengsel van slagroom en mascarpone (2:1) in de receptenlijst opgenomen.
- bijna 6 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken
Een greep uit de 136 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: cranberrysap, gember, ijsgruis, kaneelstokje, limoenrasp, limoensap en spuitwater
Keuken: Indiaas
Soort: vegan
Ingrediënten: bosbessen, bramen, citroenrasp, citroensap, crème fraîche, groene kardemompeulen, kaneelstokje, perziken, safraandraadjes, steranijs, suiker, vanillestokje en yoghurt
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, citroensap, garam masala, gedroogde chilivlokken, knoflook, olijfolie, peper, witbroodkruim en zout
Keuken: Indiaas
Soort: vegan
Ingrediënten: gedroogde chilivlokken, geelwortelpoeder, knoflook, komijnzaad, olijfolie, zeezout en zwarte peperkorrels
Keuken: Indiaas
Soort: vegan / marinade
Ingrediënten: groene kardemompeulen, knolselderij, laurier, melk, tijm en zwarte peperkorrels
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: dadels, gedroogde chilipepers, gedroogde chilivlokken, komijnzaad, ruwe rietsuiker, tamarindeconcentraat, tamarindepasta, water en zout
Keuken: Indiaas
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: appelsap, droge rub, marinade voor gerookte ribbetjes en varkensbuikribben
Keuken: Indiaas
Soort: barbecue/grill
Ingrediënten: balsamicoazijn, bieslook, citroenrasp, citroensap, noten, knoflook, lente-ui, naanbrood, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, puntpaprika, ricotta, rode chilipeper en zeezout
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: chilipoeder, garam masala, geelwortelpoeder, gemberpasta, knoflookpasta, yoghurt en zeezout
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch / marinade
Ingrediënten: geelwortelpoeder, knoflookpasta, kokosrasp, kokosroom, komijnzaad, limoenrasp, limoensap, peper, suiker, tamarindeconcentraat, tamarindepasta, venkelzaad, yoghurt, zout en zwart mosterdzaad
Keuken: Indiaas
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: bier, geelwortelpoeder, gember, gerookt paprikapoeder, kip, knoflook, koolzaadolie, lente-ui, limoenrasp, limoensap, peper, rode chilipeper, rozemarijn en zeezout
Keuken: Indiaas
Soort: gevogelte
Ingrediënten: citroensap, citroenschil, geelwortelpoeder, knoflook, komijnzaad, lente-ui, munt, olijfolie, rode chilipeper, sesamzaad, sperziebonen, spinazieblaadjes, venkelknol en zout
Keuken: Indiaas
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: balsamicoazijn, gember, limoensap, moesappels, rode chilipepers, suiker en witte wijnazijn
Keuken: Indiaas
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: chilipoeder, garam masala, geelwortelpoeder, gember, kippendijen, kippendrumsticks, knoflook, komijnpoeder, korianderzaad, plantaardige olie, rijst voor kip biryani, ui, yoghurt en zout
Keuken: Indiaas
Soort: gevogelte
Ingrediënten: citroensap, gedroogde rode chilipeper, gember, knoflook, koriander, limoensap, venkelzaad, vloeibare honing en zout
Keuken: Indiaas
Soort: vegan / marinade
Ingrediënten: bieten, citroensap, dille, gemberpoeder, hazelnoten, koolzaadolie, mierikswortelsaus, paneer, vloeibare honing, waterkers, yoghurt, zeezout en zwart mosterdzaad
Keuken: Indiaas
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, asafoetida, bladerdeeg, citroensap, dadelchutney, garam masala, geelwortelpoeder, granaatappelpitjes, komijnzaad, koriander, plantaardige olie, rode chilipeper, rode ui, sev, yoghurt en zwart mosterdzaad
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: chilipepers, garam masala, gerookte bacon, gerookt paprikapoeder, kaneelstokje, kippenbouillon, kippendijen, kippendrumsticks, knoflook, koriander, laurier, nieuwe aardappel, olijfolie, pancetta, portobello's, tomaten, tomaten uit blik en ui
Keuken: Indiaas
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: avocado, kerstomaat, limoensap, munt, rode ui, tomaat, vloeibare honing en zeezout
Keuken: Indiaas
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: chilipoeder, knoflook, komijnzaad, koriander, suiker, tomatenpassata en zout
Keuken: Indiaas
Soort: vegan
Toon alle 136 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789048312368
ISBN10
9048312361