Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

meer dan 120 recepten

Een boek van Anjali Pathak

We hebben 136 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Geheimen van mijn Indiase familiekeuken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Voor deze schitterende verzameling authentieke Indiase gerechten en moderne creaties heeft Anjali Pathak geput uit de vele keukengeheimen van haar familie.
U leert hoe u de Indiase klassiekers maakt en hoe u met een snufje specerijen een hedendaagse draai aan de gerechten geeft.
Stuk voor stuk helpen Anjali’s geheimen u bij het maken van het lekkerste uit de Indiase keuken, zoals dat al genearties lang wordt gewaardeerd.


Aantekeningen bij dit boek

In een aantal recepten wordt dubbele of dikke room vermeld. Aangezien waarschijnlijk de - in Nederland nauwelijks verkrijgbare - Engelse double cream is bedoeld heb ik in plaats daarvan een mengsel van slagroom en mascarpone (2:1) in de receptenlijst opgenomen.

- meer dan 5 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Een greep uit de 136 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Paneer-broccolimasala

Ingrediënten:
broccoliroosjes, garam masala, geelwortelpoeder, gember, kerrieblaadjes, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, koriander, korianderpoeder, paneer, plantaardige olie, rode chilipeper, suiker, tamarindepasta, tomatenpuree, ui, zout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Hele gebakken zalm

Ingrediënten:
bieslook, dille, geelwortelpoeder, gember, geroosterde kokos, kerrieblaadjes, knoflook, knolselderij, limoen, prei, rode chilipeper, vloeibare honing, wortel, yoghurt, zalmjus, zout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
vis
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / lunch uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Kruidige lamskebab

Ingrediënten:
citroen, citroenrasp, citroensap, garam masala, geelwortelpoeder, gember, knoflook, komijnzaad, koriander, lamsgehakt, munt, rode chilipeper, rozemarijn, venkelzaad, vloeibare honing, zongedroogde tomaten in olie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
barbecue/grill / lamsvlees
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Gevulde paneerhapjes

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, ei, gember, knoflook, komijnzaad, naanbrood, paneer, parmezaanse kaas, pijnboompitten, plantaardige olie, rode chilipeper en tomatenchutney

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch
Toon alle 136 recepten in dit boek