Langzaam gegaarde kruidige lamsbout
★
★
★
★
★
Een recept van Anjali Pathak.
U vindt dit recept op pagina 44 in Geheimen van mijn Indiase familiekeuken .
- Keuken:
- Indiaas
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- lamsvlees
- Bereidingstijd:
- 330 minuten
Ingrediënten
- groentebouillon
- knoflook
- lamsbouillon
- lamsbout
- munt
- peper
- rode chilipeper
- rozemarijn
- specerijenpasta
- ui
- water
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.