Linzensalade met geroosterde komijndressing
★
★
★
★
★
Een recept van Anjali Pathak.
U vindt dit recept op pagina 96 in Geheimen van mijn Indiase familiekeuken .
- Keuken:
- Indiaas
- Gang:
- diner / bijgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vegan
- Bereidingstijd:
- 10 minuten
Ingrediënten
- citroensap
- engelse mosterd
- gekiemde bonen
- gekiemde erwten
- gekiemde linzen
- granaatappel
- kerstomaat
- komijnzaad
- koriander
- limoensap
- munt
- olijfolie
- rode chilipeper
- rode ui
- spinazie
- vloeibare honing
- witte wijnazijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.