Droog specerijenmengsel voor vlees
Een recept van Anjali Pathak.
U vindt dit recept op pagina 134 in Geheimen van mijn Indiase familiekeuken .
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
- Bereidingstijd:
- 7 minuten
Ingrediënten
- gedroogde rode chilipeper
- geelwortelpoeder
- kaneel
- komijnzaad
- korianderzaad
- kruidnagelpoeder
- munt
- oregano
- rozemarijn
- zeezout
- zwarte peperkorrels
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.