Fruit met specerijen en saffraancrème
Een recept van Anjali Pathak.
U vindt dit recept op pagina 184 in Geheimen van mijn Indiase familiekeuken .
- Keuken:
- Indiaas
- Gang:
- dessert
- Soort:
- vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 13 minuten
Ingrediënten
- bosbessen
- bramen
- citroenrasp
- citroensap
- crème fraîche
- groene kardemompeulen
- kaneelstokje
- perziken
- safraandraadjes
- steranijs
- suiker
- vanillestokje
- yoghurt
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.