Pinxto
★
★
★
★
★
Een recept van Jasper Udink ten Cate.
U vindt dit recept op pagina 108 in Creative chef .
- Keuken:
- Internationaal
- Gang:
- borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- brood en broodgerecht / broodbeleg
Ingrediënten
- appel
- biefstuk
- biefstuk tartaar
- biet
- bitterbal
- bladgoud
- blauwe kaas
- bloedworst
- burrata
- chioggiabiet
- coquille
- deventer-zwartbladbiet
- draadjesvlees
- dragonmayonaise
- droge worst
- eetbare bloemen
- epoisse
- friet
- gamba
- garnalenkroket
- geitenkaas
- gerookte sprot
- gevriesdroogde groente
- groente
- halloumi
- honingraat
- hopscheuten
- japanse radijs
- kalfshersenen
- kikkerbilletjes
- kippenvel
- kokkel
- konijnennier
- kwartelei
- kwartelpoot
- lamszadel
- mossel
- oerwortel
- paté
- regenboogsnijbiet
- rode bes
- serranoham
- snijbiet
- sprinkhanen
- stevia
- sushirijst
- tomatenkaviaar
- varentop
- varkenstong
- vegetarische kipstukjes
- witte boon
- zalm sashimi
- zeewier
- zwart sesampasta
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.