Koos Zwaneveld en Angela Prins - Fris frituren

Fris frituren

kookboek voor culinaire frituurgerechten

Een boek van Koos Zwaneveld en Angela Prins

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Fris frituren, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Kookboek voor culinaire frituurgerechten

In Fris Frituren staan de allerlekkerste en gezonde frituurgerechten. Aangevuld met tips voor goed en verantwoord frituren.

Hartige gerechten: krokante avocado, bitterballetjes van stokvis en gefrituurde haring in een krokant jasje, met vlees gevulde aubergines en uien die na een frituurbad gestoofd worden in een heerlijke tomatensaus.
Ook zoete gerechten, zoals de zoete suikerbol, kruidige nootmuskaatkoekjes en zelfs een ontbijtfrituurtje met yoghurt en huisgemaakte kersenjam.

Fris Frituren bevat recepten die een maaltijd compleet maken, zoals de aardappelomslag met zuurkool en gebraden duif, het krokante boterdeeg bij rode kool en gebakken paddenstoelen.


Angela Prins is oprichter van kookbedrijf Stampot Janssen.
Ze schreef eerder de kookboeken Huisgemaakt en De smaak te pakken.

Karel Zwaneveld is fotograaf.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken