Pasta met champignonsaus met ham en tomaat

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 141 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
warme sauzen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bouillon met parmezaan, conchiglie met spinazie en mostarda

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Pasta met champignonsaus met ham en tomaat (dubbel, kan vervallen)

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Champignonpastaschotel

Een recept uit delicious. magazine - 2015-01

Conchiglie met broccolini, champignons en ricotta

Een recept uit delicious. magazine - 2016-06