Marcella Hazan

We hebben 8 boeken van Marcella Hazan waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Marcella Hazan? Registreren is gratis!

Boeken van Marcella Hazan

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Marcella Hazan

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Heilbot in inktvissaus

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, haaimoten, heilbotmoten, knoflook, peterselie, pijlinktvis, pruimtomaten in blik, rode peper, tomaten, ui, witte wijn, zeeduivelmoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Cannellinibonensalade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cannellinibonen, ei, extra vergine olijfolie, peterselie, rode wijnazijn, salie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Frittata met pasta

Ingrediënten:
boter, ei, parmezaanse kaas, peterselie, spaghetti, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta met vissaus

Ingrediënten:
boter, extra vergine olijfolie, knoflook, penne, peterselie, pruimtomaten in blik, rigatone, spaghetti, ui, vissenkoppen, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / warme sauzen
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Schelpdierensoep

Ingrediënten:
brood, knoflook, maïzena, olijfolie, peterselie, rode spaanse peper, schelpdieren, sjalot, venusschelp en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Alle recepten van Marcella Hazan