Pasta met auberginesaus met tomaten en rode peper
★
★
★
★
★
Een recept van Marcella Hazan.
U vindt dit recept op pagina 142 in De Klassieke Italiaanse Keuken .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- saus/dressing/jus / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten
- aubergine
- extra vergine olijfolie
- knoflook
- peterselie
- plantaardige olie
- pruimtomaten in blik
- rode spaanse peper
- spaghettini
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.