Pasta met saus met sint-jakobsschelpen, olijfolie en rode peper

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 160 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
pasta/noodles / warme sauzen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sint-jakobsschelpen met broodkruim, prosciutto en doperwten

delicious. magazine - 2011-10

Broodkruimpanade

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Croquettes de palais de boeuf - Kroketten van verhemelte van rund, M. Cardekki,1822

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Galettes de pommes duchesse - Aardappelkoekjes

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken