Elwe (Blauwbaars) met aardappelen, knoflook en olijfolie uit Genua

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 253 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Vis in een pakje II - pepesan ikan II

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Gebakken vis met pindasaus - ikan boemboe katjang

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Gekruid gerecht met zeevis en garnalen - sambal goreng ikan laoet dan oedang

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Vis in zure saus met ananas - ikan coeka dan nanans

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie