Rundvlees gestoofd met rode wijn en groente

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 316 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pot-au-feu

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Lamsvlees à la Bordelaise met bleekselderij

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Marinade voor wildzwijn

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Groentesoep met rijst - pansicia di novara

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia